Ett par nya märken har anlänt

Har mängder av fantastiska lack här hemma nu, men fortfarande kastar man sig över kartongerna så fort det kommer någonting nytt! Idag kom två lådor till från USA med underbara lack från Oopsie Daisies och Dollish Polish! Lade ut ett par bilder på Facebooksidan precis men måste visa ett par till här. Många fantastiska pasteller men även glitterlack som verkligen sticker ut! Eller vad tycker du?!

OopsieDaisiespastel

OopsieDaisiesredgreen

DollishPolishpastels

En annan sak kom också med posten idag – etiketter! Närmare bestämt 12.000 stycken, mycket små och transparenta, som jag kommer sätta på baksidan av flaskorna som inte har någon egen innehållsförteckning. Allt för att följa Läkemedelsverkets regler i kosmetisk import… Så bli inte förvånad över detta när du så småningom beställer. Det är tyvärr ett måste, men etiketten kommer inte vara så iögonfallande när den väl hamnar på flaskan. Den detaljerade innehållsförteckningen för respektive varumärke kommer du kunna hitta enkelt i shopen.

Etiketter_flaskor

Annonser

10 thoughts on “Ett par nya märken har anlänt

 1. Frida jonsson

  Hej! Är väldigt intresserad att veta vartifrån du har beställt dom transparenta etiketterna?? Håller själv på att ta fram ett eget hudvårdsmärke men hittar ingen som kan trycka med transparenta eriketter!!

  Gilla

  Svara
  1. Edgy Polish Inläggets författare

   Hej Frida! De är beställda från ett litet lokalt företag här i Skåne, Lundaproduktioner. Lycka till med ditt märke, hör gärna av dig och berätta mer 🙂

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s