Idag kommer bli en bra dag

God morgon! Idag kommer bli en bra dag, det har jag bestämt mig för. Testfotade en del igår och tror jag äntligen fått kläm på kamerainställningar och ljus för att kunna ta bra produktbilder till shopen. De här vackra lacken förtjänar ju att synas på ett snyggt sätt! Så idag kör vi. Målet är att föreviga samtliga lack som finns i hyllorna just nu, och göra det bra, så att perfektionisten i mig äntligen blir nöjd. Har ju gjort en del investeringar i utrustning nu – dagsljuslampa (som jag redan hunnit byta ut en gång p g a ett måndagsex som jag först fick tag i), fotobord, som ger en riktigt snygg spegling av produkterna, samt ett makroobjektiv till min gamla kära Nikon. Och så lite nya tips i manuella kamerainställningar och i redigering i Photoshop på det, från en hjälpsam f d kollega som råkar vara fotograf… Nu kan väl ändå ingenting gå fel – nej det ska inte gå fel – så är det bara.

Hade ordentligt flyt igår kväll med annat fixande i shopen, grejer jag hittills inte lyckas lösa som plötsligt bara uppenbarade sig! Så nu är jag klar med hela inramningen och det är bara produkterna med texter och bilder som saknas. Sedan är det Grand Opening som gäller!

Ha en skön helg! Låt oss hoppas på att väderleksrapporten som säger att våren är på väg håller. Så kanske man kan hinna få några fräknar på näsan även i år…

525194_519053151473579_697574071_n

Annonser

5 thoughts on “Idag kommer bli en bra dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s