Låt mig presentera tre nya varumärken

En liten uppdatering av senaste nytt som är beställt och på gång in i shopen. Dagarna rullar på snabbt, jobbar hårt just nu och insåg precis att det var ett bra tag sedan mitt senaste inlägg. Den nya shopen växer fram snabbt nu och jag har plötsligt fått alla de tekniska funktioner som jag drömde om! Allt som inte gick att genomföra i den första plattformen, fungerar i denna och det är faktiskt riktigt tillfredsställande. Det mesta av design och form är nu klart och i helgen ska jag satsa på att fixa produktbilder och lägga in så mycket jag bara hinner i shopen. Efter det ett par tester och sedan kommer jag satsa på att öppna så snart det bara går. Förhoppningsvis är allt igång i slutet av april.

Tre sköna nya varumärken jag inte presenterat förut är Oopsie Daisies Nails, Polish Revolution och Model City Polish. Alla tre är handgjorda av små härliga indiekreatörer från USA. Och lacken är förstås fantastiska! De skickades mot Sverige tidigare i veckan och kommer antagligen att landa på Posten inom kort.

Förutom detta inväntar jag både lack och dottingtools från Dollish Polish, och sändningen från Takko Lacquer, som jag vet att många längtar efter, kommer antagligen vilken dag som helst.

Här några bilder för att du ska se lite mer av de tre nya märkena.

En av Oopsie Daisies storsäljare är ”Apple Picking”, ett vackert glitter på transparent botten, som gör sig bra ovanpå nästan vilken färg som helst. Inslag av grönt, gult, orange och rött – allt för att påminna om nyplockade äpplen!

Skärmavbild 2013-04-11 kl. 7.19.10 PM

Polish Revolution har ett lack som snabbt blev min favoritfärg, även om jag ännu inte sett det mer än på bild! Det kallas ”Eleganza” och är en krämig ljuslila bas med glitter i brunt, koppar, turkos och holografiskt orange. Här i närbild!

Skärmavbild 2013-04-11 kl. 7.43.36 PM

Och så har vi då Model City Polish, ett märke som enligt vad jag hört många väntar på ska komma till Europa. Många fina holos i milda vår- och sommarfärger är bland annat beställda. Läckert, eller hur?!

Skärmavbild 2013-04-11 kl. 7.50.55 PM

Annonser

6 thoughts on “Låt mig presentera tre nya varumärken

  1. Ann-Sofie

    Åhh så härliga lack, så spännande med märken som är helt nya för mig. Håller med dig, Eleganza ser helt underbart ut! My kind of colour! 😉 Ska bli så kul när du öppnar! 🙂

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s