Full fart framåt

I dag är det långfredag. Och det har varit en riktigt lång arbetsfredag för min del. Har jobbat hårt på shopen sedan tidigt i morse. Köpvillkor och returinformation är nu klart. På svenska ligger informationen här på bloggen, på engelska i shopen.

Har också lärt mig själv ett par ny knep i photoshop elements och lyckats snygga till produktbilderna ytterligare. Härligt.

Inget bra fotoväder annars i dag så nya produktbilder får vänta även om det kommit in en hel del nya sköna lack under gårdagen. Shimmer, Northern Star och Different Dimension förgyller nu hyllorna som vackra färgsprakande regnbågar! Här lite exempel!

Först ut Different Dimension med snygga vitar korkar och många riktigt starka färger!

Bild

Och här några sköna glitterlack från Northern Star…

Bild

Slutligen lite påskiga färger från Smitten Polish! Till exempel det berömda gula Pink Lemonade, en av Smittens absoluta storsäljare, som nu finns här hos mig i Malmö i 15 exemplar!

Bild

Annonser

8 thoughts on “Full fart framåt

 1. Rulicia

  Ooooo jag trodde jag skulle ge upp ett litet tjut av lycka när jag hittade denna blogg! Heja dig som har tagit ett så fantastiskt initiativ! Jag älskar roliga glitterlack och är jättenyfiken på att testa dessa fina indielack! *Ställer sig först i kön*

  Gilla

  Svara
 2. Ann-Sofie

  Så härligt att få starta upp så här som du gör. Ska bli så kul att följa dig. Underbara lack och jaaa Smitten Polishlacken ser ut som underbara påskägg. 🙂

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s