En tur till underbara Köpenhamn

Var en tur till Köpenhamn i dag. Tänk att varje gång man kör över bron känner man samma sak, det här att på en halvtimme kunna ta sin egen bil och så enkelt ta sig in till en av Europas charmigaste storstäder är helt fantastiskt! Öresundsbron måste vara det bästa som gjorts för Malmö. Dessutom är det så underbart vackert uppe på bron en klar, solig dag som denna.

Lyckades fynda lite dessutom, 70% rabatt på ett par riktigt snygga boots, en svart ”fejk” skinnjacka för 300 DKK och tre halsdukar/scarves i paketpris för 79…  Det är ju alltid de gånger man inte går in för att shoppa som man lyckas som bäst. Idag var ett lysande exempel! God middag på Hard Rock Café gjorde inte saken sämre.

Det är intressant att se alla nagellack man stöter på, såväl på Illums parfymeriavdelning som i diverse klädesbutiker. Men alltid konstaterar jag nöjt att lacken man ser inte kan mäta sig på långa vägar med de jag har i mina skåp hemma just nu! De fantastiska indiemärkena spelar i en helt egen liga, där de fabrikstillverkade lacken inte har en chans. Så är det bara. Jag tror mer och mer på den här affärsidén och är så sugen på att öppna upp snart. Bara lite bilder, texter, ingredienslistor och labels som ska på plats, sedan kör vi!

Ha en trevlig lördagskväll!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s