Om Edgy Polish Bloggen

Välkommen till Edgy Polish Bloggen

Här är det tänkt att du som svensk kund ska kunna hitta information om lacken jag säljer i min webshop. Du får veta mer om de fantastiska och passionerade tillverkarna och om spännande nyheter som är på väg in. Kommer också ge en del tips och bilder som du kan ha nytta av när du ska välja lack i shopen. Ibland är det ju så att ett lack passar bäst som överlack till ett annat, och ofta får man olika effekter beroende på hur man blandar. Allting är inte exakt som det verkar vid första anblicken. Ofta är det mycket bättre!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s